0102 29 99 Bydło domowe żywe, o masie > 300 kg (z wył. zwierząt do uboju, jałówek i krów, zwierząt hodowlanych czystorasowych)
Kod CN 0102 29 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.42.11.0 - Pozostałe żywe bydło i bawoły, z wyłączeniem cieląt
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0301 91 - Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster", żywe
-
Kod CN: 3824 99 15 - Wymieniacze jonowe (z wył. polimerów objętych działem 39)
-
Kod CN: 0706 90 10 - Selery (korzeniowe lub niemieckie), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 9109 - Mechanizmy zegarowe, kompletne i zmontowane (z wył. mechanizmów zegarkowych)
-
Kod CN: 0401 40 90 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 6% masy, ale <= 10 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
-
Kod CN: 0809 30 90 - Brzoskwinie, świeże (z wył. nektaryn)
-
Kod CN: 6207 21 00 - Koszule nocne i piżamy, męskie lub chłopięce, z bawełny (z wył. dzianych, trykotów, koszulek i slipów)
-
Kod CN: 6403 99 50 - Pantofle i pozostałe obuwie domowe, o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, o cholewkach ze skóry wyprawionej (z wył. zakrywających kostkę, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 0207 44 - Kawałki i podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
-
Kod CN: 0802 22 00 - Orzechy leszczyny "Corylus spp.", świeże lub suszone, bez łupin