0203 19 59 Mięso ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN 0203 19 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.12.0 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3206 19 00 - Pigmenty i preparaty na bazie ditlenku tytanu, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących, zawierające < 80% masy ditlenku tytanu, w przeliczeniu na suchą masę (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3212, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 0302 45 10 - Ostrobok pospolity (Trachurus trachurus), świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 2933 49 - Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) azotu, zawierające w strukturze układ pierścieniowy chinolinowy lub izochinolinowy (nawet uwodorniony), nieskondensowany dalej (z wył. leworfanolu (INN) i jego soli, i nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 1604 13 - Sardynki, sardynele i brislingi lub szproty, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 0207 11 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3905 12 00 - Poli(octan winylu), w dyspersji wodnej
-
Kod CN: 0102 39 90 - Bawoły żywe (z wył. domowych i hodowlanych czystorasowych)
-
Kod CN: 8714 20 00 - Części i akcesoria do wózków dla osób niepełnosprawnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8101 99 - Artykuły z wolframu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4403 98 00 - Drewno z eukaliptusa (Eucalyptus spp.), surowe, którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego wynosi =>15 cm, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp.; drewna w postaci podkładów kolejowych; drewna ciętego na deski lub belki, itp.; drewna malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)