0203 21 90 Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, zamrożone
Kod CN 0203 21 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5402 62 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z poliestrów, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy teksturowanej)
-
Kod CN: 1006 20 17 - Ryż łuskany (brązowy), długoziarnisty, o stosunku długości do szerokości >= 3, parzony
-
Kod CN: 3917 10 - Sztuczne jelita (osłonki kiełbas) z utwardzonych białek lub materiałów celulozowych
-
Kod CN: 0802 90 - Orzechy, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane (z wył. orzechów kokosowych, orzechów brazylijskich, orzechów włoskich, orzechów nerkowca, migdałów, orzechów leszczyny, kasztanów, pistacji, orzechów makadamia, orzechów kola i orzechów areka)
-
Kod CN: 1501 - Tłuszcz ze świń, włącznie ze smalcem, i tłuszcz z drobiu, wytapiane lub inaczej wyekstrahowane (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
-
Kod CN: 2204 21 68 - Wina produkowane w Veneto, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 6402 99 93 - Obuwie, którego nie można określić ani jako męskie, ani jako damskie, z cholewkami z tworzyw sztucznych i z podeszwami zewnętrznymi, z gumy lub tworzyw sztucznych, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia zakrywającego kostkę, obuwia z przyszwą wykonaną z pasków lub mającego jedno lub więcej wycięć, obuwia z metalowym noskiem ochronnym, obuwia domowego lub sportowego, obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, i obuwia ortopedycznego)
-
Kod CN: 2519 90 30 - Magnezja całkowicie wypalona [spiekana], nawet zawierająca małe ilości innych tlenków dodanych przed spiekaniem
-
Kod CN: 0511 - Produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; martwe zwierzęta dowolnego rodzaju, nienadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 2009 50 90 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)