0204 Mięso z owiec lub kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9103 10 00 - Zegary z mechanizmami zegarkowymi, zasilane elektrycznie (z wył. zegarków naręcznych, zegarków kieszonkowych i pozostałych objętych pozycją 9101 lub 9102 i zegarów instalowanych na płytach czołowych lub na pulpitach sterowniczych oraz podobnego typu, objętych pozycją 9104)
-
Kod CN: 6403 91 11 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę, ale nie część łydki, o długości podeszwy wewnętrznej < 24 cm (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego, i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 4104 19 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
-
Kod CN: 2008 80 70 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 6902 20 99 - Cegły, płyty, bloki i podobne wyroby ceramiczne konstrukcyjne, ogniotrwałe, zawierające > 50% masy tlenku glinu, krzemionki lub mieszaniny, lub związku tych produktów chemicznych (z wył. zawierających >= 93% masy krzemionki, > 7% ale < 45% masy tlenku glinu i wyrobów z krzemionkowych skał kopalnych lub z podobnych ziem krzemionkowych)
-
Kod CN: 5407 51 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych poliestrowych, teksturowanych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 7209 90 20 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na zimno, ale nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, perforowane
-
Kod CN: 2008 19 12 - Orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, włączając mieszanki zawierające >= 50% masy tych orzechów, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. Zakonserwowanych cukrem)
-
Kod CN: 8516 80 20 - Elektryczne rezystory grzejne, połączone z elementem izolacyjnym
-
Kod CN: 5306 10 90 - Przędza lniana pojedyncza, pakowana do sprzedaży detalicznej