0206 10 10 Podroby jadalne z bydła do produkcji wyrobów farmaceutycznych, świeże lub schłodzone
Kod CN 0206 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.20.0 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6103 31 00 - Marynarki z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 2812 90 00 - Halogenki i tlenohalogenki niemetali (z wył. chlorków i tlenochlorków)
-
Kod CN: 8441 10 20 - Krajarki wzdłużno-poprzeczne, do wytwarzania masy papierniczej, papieru lub tektury (z wył. maszyn kombinowanych do nawijania i cięcia wzdłużnego)
-
Kod CN: 9306 30 - Naboje do strzelb z lufą gładką, do rewolwerów i pistoletów, oraz do narzędzi do nitowania i podobnych lub do pistoletów do ogłuszania zwierząt, i części do nich
-
Kod CN: 2825 90 60 - Tlenek kadmu
-
Kod CN: 2509 00 00 - Kreda
-
Kod CN: 2833 24 00 - Siarczany niklu
-
Kod CN: 2908 92 00 - 4,6-Dinitro-o-krezol (DNOC (ISO)) i jego sole
-
Kod CN: 8519 20 - Aparatura do rejestrowania lub odtwarzania dźwięku, uruchamiana monetami, banknotami, kartami bankowymi, żetonami lub innymi środkami płatniczymi [szafy grające]
-
Kod CN: 8522 90 00 - Części i akcesoria odpowiednie do stosowania wyłącznie lub głównie z aparaturą do odtwarzania i nagrywania dźwięku oraz z aparaturą wideo do nagrywania i odtwarzania obrazów i dżwięku, z wyłączeniem wkładek gramofonowych