0206 30 00 Podroby jadalne ze świń, świeże lub schłodzone
Kod CN 0206 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.20.0 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9207 10 - Instrumenty klawiszowe, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie (inne niż akordeony)
-
Kod CN: 1103 13 - Kasze i mączki z kukurydzy
-
Kod CN: 3301 19 80 - Olejki eteryczne z owoców cytrusowych, odterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. ze słodkich i gorzkich pomarańczy i cytryn)
-
Kod CN: 0303 89 55 - Dorada (sparus złotogłowy) (Sparus aurata), zamrożony
-
Kod CN: 9006 40 00 - Aparaty fotograficzne dające odbitki natychmiastowe (z wył. aparatów fotograficznych specjalnych, objętych podpozycją 9006 10 lub 9006 30)
-
Kod CN: 0101 29 90 - Konie żywe (z wył. hodowlanych czystorasowych oraz do uboju)
-
Kod CN: 7228 40 10 - Sztaby i pręty, ze stali narzędziowej, tylko kute (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 8301 40 90 - Zamki, z metalu nieszlachetnego (z wył. kłódek i zamków, w rodzaju stosowanych do pojazdów silnikowych, mebli lub do drzwi budynków)
-
Kod CN: 2008 30 79 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. cząstek grejpfrutów, mandarynek (włączając tangeryny i satsuma), klementynek, wilkingów i podobnych hybryd cytrusów)
-
Kod CN: 4818 30 00 - Serwety i serwetki, z masy papierniczej, papieru, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych