0206 41 00 Podroby jadalne ze świń, zamrożone
Kod CN 0206 41 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0304 47 10 - Filety z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8407 33 80 - Silniki z zapłonem iskrowym, z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny, w rodzaju stosowanych do napędu pojazdów objętych działem 87, o pojemności skokowej > 500 cm³, ale <= 1000 cm³
-
Kod CN: 4804 31 51 - Papier izolacyjny, siarczanowy, elektrotechniczny, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze <= 150 g/m², w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody (z wył. papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej i papieru workowego siarczanowego)
-
Kod CN: 5202 - Odpady bawełniane, włącznie z odpadami przędzy i szarpanką rozwłóknioną
-
Kod CN: 1108 19 - Skrobia (z wył. skrobi pszennej, kukurydzianej, ziemniaczanej, z manioku (cassava))
-
Kod CN: 2008 30 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5810 92 90 - Hafty z włókien chemicznych na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości <= 17,50 €/kg (masy netto) (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
-
Kod CN: 3301 19 - Olejki eteryczne z owoców cytrusowych, nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. ze słodkich i gorzkich pomarańczy i cytryn)
-
Kod CN: 0403 90 53 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 2303 30 00 - Pozostałości i odpady browarnicze i gorzelniane