0207 Mięso i podroby jadalne, z ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, świeże, schłodzone lub zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6102 30 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z włókien chemicznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 4703 21 00 - Masa celulozowa z drewna drzew iglastych, sodowa lub siarczanowa, półbielona lub bielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
-
Kod CN: 2008 50 61 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 0302 29 - Płastugi "Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae" (z wył. halibuta niebieskiego "Reinhardtius hippoglossoides", białego "Hippoglossus hippoglossus" i pacyficznego "Hippoglossus stenolepis", gładzicy "Pleuronectes platessa" i soli "Solea spp.", turbot i skarp (Psetta maxima)), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 9613 - Zapalniczki do papierosów i pozostałe zapalniczki, nawet mechaniczne lub elektryczne, oraz części inne niż kamienie do zapalniczek i knoty, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. zapalników i spłonek do proszków miotających i materiałów wybuchowych objętych pozycją 3603)
-
Kod CN: 3104 - Nawozy potasowe, mineralne lub chemiczne (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 7325 99 - Odlewane artykuły z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. wyrobów z żeliwa nieciągliwego i kul mielących i podobnych artykułów dla młynów)
-
Kod CN: 2914 40 - Ketonoalkohole i ketonoaldehydy
-
Kod CN: 2811 11 00 - Fluorowodór [kwas fluorowodorowy]
-
Kod CN: 7310 21 11 - Puszki, z żeliwa lub stali, o pojemności < 50 l, które mają być zamykane przez lutowanie lub obciskanie, w rodzaju stosowanych do konserwowania żywności