0207 26 Kawałki i jadalne podroby z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3209 - Farby i pokosty, włącznie z emaliami i lakierami, na bazie polimerów syntetycznych lub polimerów naturalnych modyfikowanych chemicznie, rozproszone lub rozpuszczone w środowisku wodnym
-
Kod CN: 8716 31 00 - Przyczepy-cysterny i naczepy-cysterny, nieprzeznaczone do jazdy po szynach
-
Kod CN: 4401 11 00 - Drewno opałowe w postaci kłód, szczap, gałęzi, wiązek chrustu lub w podobnych postaciach, z drzew iglastych
-
Kod CN: 0402 29 19 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 27%, ale > 1,5%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg
-
Kod CN: 9614 00 - Fajki do tytoniu, włączając cybuchy, oraz cygarniczki do papierosów lub cygar, i ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8483 - Wały napędowe, włączając wały krzywkowe i wały wykorbione i korby; obudowy łożysk i łożyska ślizgowe; mechanizmy i przekładnie zębate; mechanizmy śrubowo-kulkowe lub śrubowo-wałeczkowe; skrzynie przekładniowe i pozostałe układy zmieniające prędkość, włączając przemienniki momentu obrotowego; koła zamachowe i koła pasowe lub linowe, włączając wielokrążki i zblocza; sprzęgła rozłączne i nierozłączne, włączając przeguby uniwersalne; ich części
-
Kod CN: 9106 - Aparatura do rejestrowania aktualnego czasu oraz aparatura odmierzająca, rejestrująca lub w inny sposób wskazująca upływ czasu, z mechanizmami zegarowymi lub zegarkowymi, lub z silnikiem synchronicznym, np. czasomierze rejestrujące, dawkowniki czasu (z wył. zegarów objętych pozycją od 9101 do 9105)
-
Kod CN: 2930 90 30 - Kwas DL-2-hydroksy-4-(metylotio) masłowy
-
Kod CN: 2915 21 00 - Kwas octowy
-
Kod CN: 0406 10 - Ser (niedojrzewający lub niekonserwowany) świeży, włącznie z serem serwatkowym i twaróg