0207 26 50 Piersi i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN 0207 26 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.12.10.0 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2525 10 00 - Mika surowa i mika rozłupana na warstwy lub odłamki
-
Kod CN: 1602 20 10 - Przetwory z wątróbki gęsiej lub kaczej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy)
-
Kod CN: 2204 21 46 - Wina produkowane w Vallée du Rhône, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 8543 20 00 - Generatory sygnałów, elektryczne
-
Kod CN: 1207 40 - Nasiona sezamu, nawet łamane
-
Kod CN: 8410 90 00 - Części turbin hydraulicznych i kół wodnych, włączając regulatory
-
Kod CN: 4401 40 90 - Drewno odpadowe i ścinki drewniane, nieaglomerowane (z wył. trocin)
-
Kod CN: 6211 39 00 - Dresy i pozostała odzież, męska lub chłopięca, gdzie indziej niesklasyfikowana, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, dzianych)
-
Kod CN: 6302 10 00 - Bielizna pościelowa dziana
-
Kod CN: 3824 87 00 - Mieszaniny i preparaty zawierające kwas perfluorooktanosulfonowy, jego sole, perfluorooktanosulfonamidy, lub fluorek perfluorooktanosulfonylu