0207 26 70 Nogi i ich kawałki (z wył. podudzi), z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN 0207 26 70 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.12.10.0 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5608 19 11 - Siatki gotowe ze szpagatu, powrozu, linki lub liny, z nylonu lub pozostałych poliamidów (z wył. sieci rybackich, siatek na włosy, siatek sportowych, włącznie z podbierakami, siatkami na motyle itp.)
-
Kod CN: 8704 32 99 - Pojazdy silnikowe do transportu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o masie całkowitej pojazdu > 5 ton, używane (z wył. pojazdów samowyładowczych zaprojektowanych do stosowania poza drogami publicznymi, objętych podpozycją 8704 10 i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia objętych pozycją 8705 i pojazdów silnikowych specjalnie zaprojektowanych do przewozu substancji promieniotwórczych o wysokiej aktywności)
-
Kod CN: 3920 62 12 - Folia z poli(tereftalanu etylenu) o grubości 72 mikrometrów lub większej, ale nieprzekraczającej 79 mikrometrów, do produkcji elastycznych dysków magnetycznych; folia z poli(tereftalanu etylenu) o grubości >= 100 mikrometrów, ale <= 150 mikrometrów, do produkcji fotopolimerowych płyt drukarskich
-
Kod CN: 3903 90 - Polimery styrenu, w formach podstawowych (z wył. polistyrenu, kopolimerów: styren-akrylonitrylu (SAN) i akrylonitryl-butadien-styrenu (ABS))
-
Kod CN: 6207 11 00 - Kalesony i majtki, męskie lub chłopięce, z bawełny (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 8803 30 00 - Części do samolotów lub śmigłowców, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do szybowców)
-
Kod CN: 2009 19 11 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu i zamrożonego)
-
Kod CN: 0106 90 00 - Zwierzęta żywe (z wył. ssaków, gadów, ptaków, owadów, ryb, skorupiaków, mięczaków i pozostałych bezkręgowców wodnych oraz kultur mikroorganizmów)
-
Kod CN: 8305 10 00 - Okucia do skoroszytów lub segregatorów, z metalu nieszlachetnego (z wył. pinezek kreślarskich i klamer i łączników do książek lub rejestratorów)
-
Kod CN: 0204 22 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), świeże lub schłodzone