0207 27 Kawałki i jadalne podroby z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0204 50 79 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, zamrożone
-
Kod CN: 2009 90 19 - Mieszanki soków jabłkowego i gruszkowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 7403 21 00 - Stopy miedzi z cynkiem (mosiądz), nieobrobione plastycznie
-
Kod CN: 7228 30 89 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o prostokątnym "innym niż kwadratowy" przekroju poprzecznym, walcowane na gorąco z czterech stron lub o przekroju okrągłym (inne niż ze stali szybkotnącej, ze stali krzemowo-manganowej, stali narzędziowej, wyroby objęte podpozycją 7228 30 49 i z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 4418 74 00 - Połączone płyty podłogowe na podłogi mozaikowe, z drewna innego niż bambus
-
Kod CN: 2101 20 20 - Ekstrakty, esencje lub koncentraty herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej)
-
Kod CN: 0207 54 - Kawałki i podroby jadalne z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
-
Kod CN: 5401 10 12 - Nici do szycia "przędza rdzeniowa", z włókien ciągłych poliestrowych, otoczonych włóknami bawełnianymi (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 3920 63 00 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych, nienasyconych poliestrów, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych oraz pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 2001 90 30 - Kukurydza cukrowa [Zea mays var. Saccharata], przetworzona lub zakonserwowana octem lub kwasem octowym