0207 27 99 Podroby jadalne (z wył. wątróbek) z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN 0207 27 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 48 - Wina produkowane w Val de Loire, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 5103 10 10 - Wyczesy z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, niekarbonizowane (z wył. szarpanki rozwłóknionej)
-
Kod CN: 3006 50 00 - Apteczki podręczne i zestawy pierwszej pomocy
-
Kod CN: 0703 10 19 - Cebula, świeża lub schłodzona (z wył. dymki)
-
Kod CN: 1103 19 20 - Mąka z żyta lub jęczmienia
-
Kod CN: 8522 10 00 - Wkładki gramofonowe
-
Kod CN: 2837 20 00 - Cyjanki złożone (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 0511 91 10 - Odpadki rybne
-
Kod CN: 4012 12 00 - Opony pneumatyczne bieżnikowane, gumowe, w rodzaju stosowanych w autobusach lub samochodach ciężarowych
-
Kod CN: 0405 10 19 - Masło naturalne, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy, (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg, masła odwodnionego i ghee)