0208 90 30 Mięso i jadalne podroby z dziczyzny (z wył. z królików, zajęcy i świń), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN 0208 90 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5111 30 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy zgrzebnej wełny lub zgrzebnej cienkiej sierści zwierzęcej, zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi chemicznymi i o masie powierzchniowej <= 300 g/m²
-
Kod CN: 0205 00 - Mięso z koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 8501 - Silniki elektryczne i prądnice (z wył. zespołów prądotwórczych)
-
Kod CN: 5506 - Włókna odcinkowe syntetyczne, zgrzeblone, czesane lub w inny sposób przerobione do przędzenia
-
Kod CN: 9613 90 00 - Części zapalniczek, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8515 11 00 - Lutownice elektryczne, w tym pistoletowe
-
Kod CN: DZIAŁ 64 - OBUWIE, GETRY I PODOBNE; CZĘŚCI TYCH ARTYKUŁÓW
-
Kod CN: 0303 41 90 - Albakora lub tuńczyk biały "Thunnus alalunga", zamrożone (z wył. do przemysłowego przetwarzania lub zakonserwowania)
-
Kod CN: 8307 90 00 - Przewody rurowe giętkie z metalu nieszlachetnego innego niż żeliwo lub stal, z łącznikami lub bez
-
Kod CN: 7208 52 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 4,75 mm, ale <= 10 mm, bez wzorów wypukłych