0210 Mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone; jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8479 81 00 - Maszyny i urządzenia mechaniczne, do obróbki metali, włączając nawijarki uzwojeń elektrycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. robotów przemysłowych, suszarek, pistoletów natryskowych i podobnych, urządzeń czyszczących pod wysokim ciśnieniem i pozostałych urządzeń czyszczących strumieniowych, walcarek, obrabiarek i maszyn do wyrobu lin lub kabli)
-
Kod CN: 8517 - Aparaty telefoniczne, włączając telefony dla sieci komórkowych lub dla innych sieci bezprzewodowych; pozostała aparatura do transmisji lub odbioru głosu, obrazów lub innych danych, włączając aparaturę do komunikacji w sieci przewodowej lub bezprzewodowej [takiej jak lokalna lub rozległa sieć komputerowa], ich części (z wył. aparatury nadawczej i odbiorczej objętej pozycją 8443, 8525, 8527 lub 8528)
-
Kod CN: 0710 80 61 - Grzyby z rodzaju Agaricus, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 4403 41 00 - Drewno ciemnoczerwone meranti, jasnoczerwone meranti i meranti bakau, surowe, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp., drewna ciętego na deski lub belki, itp., malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 7202 60 00 - Żelazonikiel
-
Kod CN: 8421 39 85 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania gazów innych niż powietrze (z wył. do separacji izotopów, wykorzystujących metodę katalityczną, i z obudową ze stali nierdzewnej oraz przewodami rurowymi wejściowymi i wyjściowymi o średnicy wewnętrznej <= 1,3 cm)
-
Kod CN: 8443 13 34 - Maszyny drukarskie offsetowe z podawaniem papieru w arkuszach, o długości boku > 53 x 75 cm, ale <= 75 x 107 cm, nowe
-
Kod CN: 7212 50 30 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte chromem lub niklem
-
Kod CN: 0307 49 80 - Mątwy i kałamarnice, .", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Illex spp., Todarodes sagittatus")
-
Kod CN: 0304 - Filety rybne i pozostałe mięso rybie (nawet rozdrobnione), świeże, schłodzone lub zamrożone