0210 12 Boczek i jego kawałki ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6402 99 05 - Obuwie z metalowym noskiem ochronnym, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia zakrywającego kostkę, obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, butów sportowych, butów ortopedycznych)
-
Kod CN: 5407 94 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej głównie, ale < 85% masy włókien ciągłych syntetycznych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z bawełną, zadrukowane
-
Kod CN: 2801 30 - Fluor; brom
-
Kod CN: 8467 21 91 - Wiertarki ręczne dowolnego rodzaju, elektropneumatyczne
-
Kod CN: 2602 00 00 - Rudy i koncentraty manganu, włączając żelazonośne rudy i koncentraty manganu o zawartości manganu >= 20% w przeliczeniu na suchą masę
-
Kod CN: 3912 20 90 - Azotany celulozy, włącznie z kolodiami, uplastycznione, w formach podstawowych
-
Kod CN: 8470 30 00 - Maszyny liczące nieelektroniczne
-
Kod CN: 0712 - Warzywa suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 4302 19 99 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, całe, niepołączone (z wył. norek, królików, zajęcy, bobrów, piżmaków, lisów, fok, owiec i jagniąt)
-
Kod CN: 0207 54 99 - Podroby jadalne z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek)