0210 19 Mięso ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8548 10 - Odpady i braki ogniw galwanicznych, baterii galwanicznych i akumulatorów elektrycznych; zużyte ogniwa galwaniczne, zużyte baterie galwaniczne i zużyte akumulatory elektryczne
-
Kod CN: 2005 70 00 - Oliwki przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
-
Kod CN: 1212 21 00 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 0203 11 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0303 91 - Wątróbki, ikry i mlecze, zamrożone
-
Kod CN: 0511 - Produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; martwe zwierzęta dowolnego rodzaju, nienadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 2909 49 - Eteroalkohole i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. 2,2'-oksydietanolu (glikolu dietylenowego, digolu) i eterów monobutylowych glikolu etylenowego lub glikolu dietylenowego)
-
Kod CN: 8425 - Wielokrążki i wciągniki, inne niż wyciągi pochyłe; wciągarki i przyciągarki; podnośniki
-
Kod CN: 3912 20 19 - Azotany celulozy, nieuplastycznione, w formach podstawowych (z wył. kolodiów i celloidynów)
-
Kod CN: 5801 36 00 - Tkaniny szenilowe, z włókien chemicznych (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)