0210 92 10 Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni); manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren)
Kod CN 0210 92 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3824 99 20 - Pochłaniacze gazów do lamp próżniowych
-
Kod CN: 6302 99 - Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
-
Kod CN: 2918 29 00 - Kwasy karboksylowe z fenolową grupą funkcyjną, ale bez innej tlenowej grupy funkcyjnej oraz ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy, ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu salicylowego i kwasu o-acetylosalicylowego, ich soli i estrów)
-
Kod CN: 8702 20 - Pojazdy silnikowe do przewozu >= 10 osób razem z kierowcą, zarówno z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne lub średnioprężne), jak i silnikiem elektrycznym, jako silnikami do napędu
-
Kod CN: 0303 45 18 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki (Thunnus thynnus), zamrożony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 4407 29 85 - Abura, afrormosia, akacja afrykańska, ako, alan, andiroba, aningré, avodiré, azobé, balau, bossé ciemne, bossé jasne, cativo, cedr, dabema, dibétou, doussié, framiré, freijo, fromager, fuma, geronggang, ilomba, ipé, jaboty, jelutong, jequitiba, jongkong, kapur, kempas, keruing, kosipo, kotibé, koto, limba, louro, maçaranduba, makoré, mandioqueira, mansonia, mengkulang, merawan, merbau, merpauh, mersawa, moabi, niangon, nyatoh, obeche, okoumé, onzabili, orey, ovengkol, ozigo, padauk, paldao, palisander z Gwatemali, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, pau amarelo, pau marfim, pulai, punah, quaruba, ramin, sapelli, saqui-saqui, sepetir, sipo, sucupira, suren, tauari, teak, tiama, tola, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. łączonego stykowo)
-
Kod CN: 0204 42 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, zamrożone
-
Kod CN: 9306 - Bomby, granaty, torpedy, miny, pociski i podobne uzbrojenie wojenne oraz ich części; naboje i pozostała amunicja oraz granaty oraz ich części, włączając przybitki do nabojów śrutowych i kulowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8419 90 85 - Części maszyn, instalacji przemysłowej lub laboratoryjnej, nawet ogrzewanych elektrycznie, do obróbki materiałów w procesach wymagających zmiany temperatury, i nieelektrycznych urządzeń do podgrzewania wody przepływowych lub pojemnościowych, gdzie indziej niesklasyfikowanych (z wył. części sterylizatorów medycznych, chirurgicznych lub laboratoryjnych, części do urządzeń do produkcji półprzewodnikowych kryształów lub elementów półprzewodnikowych, elektronicznych układów scalonych i płaskich wyświetlaczy panelowych, i pieców, piekarników i pozostałych urządzeń objętych pozycją 8514)
-
Kod CN: 2204 22 83 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)