0210 93 00 Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z gadów (np. węży, żółwi, aligatorów)
Kod CN 0210 93 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8402 11 00 - Kotły wodnorurowe o wydajności > 45 ton pary na godzinę
-
Kod CN: 0302 21 30 - Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 1006 30 63 - Ryż średnioziarnisty, całkowicie bielony, parzony, nawet polerowany lub glazurowany
-
Kod CN: 2712 90 91 - Mieszanina 1-alkenów zawierająca >= 80% masy 1-alkenów, których długość łańcucha wynosi >= 24, ale <=28 atomów węgla
-
Kod CN: 8712 00 - Rowery dwukołowe i pozostałe rowery, włączając trzykołowe wózki-rowery dostawcze, bezsilnikowe
-
Kod CN: 0305 53 10 - Dorszyk polarny (Boreogadus saida), suszony, nawet solony, ale niewędzony (z wył. filetów)
-
Kod CN: 2309 10 70 - Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, niezawierająca skrobi, glukozy, syropu glukozowego, maltodekstryny lub syropu z maltodekstryny, ale zawierająca produkty mleczne
-
Kod CN: 0306 35 50 - Krewetki (Crangon crangon), żywe
-
Kod CN: 8703 24 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, wyposażone w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 3 000 cm³ (z wył. Pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
-
Kod CN: 3807 00 90 - Pak browarniany i preparaty podobne na bazie kalafonii, kwasów żywicznych lub paku roślinnego; oleje ze smoły drzewnej, kreozot drzewny, drzewna benzyna ciężka i pak roślinny (z wył. smoły drzewnej, paku burgundzkiego, paku żółtego, paku stearynowego, paku lanolinowego, smoły tłuszczowej i paku glicerynowego)