0210 99 Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów (z wył. mięsa z bydła, świń, mięsa i podrobów jadalnych z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6107 - Kalesony, majtki, koszule nocne, piżamy, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 9011 20 10 - Mikroskopy do mikrofotografii wyposażone w oprzyrządowanie specjalnie zaprojektowane do manipulowania i transportu płytek półprzewodnikowych lub siatek (z wył. stereoskopowych)
-
Kod CN: 2204 22 94 - Wina nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l,z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 7307 21 00 - Kołnierze, ze stali nierdzewnej (z wył. odlewanych)
-
Kod CN: 2709 00 90 - Oleje ropy naftowej i oleje otrzymywane z minerałów bitumicznych, surowe (z wył. kondensatów gazu naturalnego)
-
Kod CN: 7210 90 80 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte (z wył. powleczonych lub pokrytych cyną, ołowiem, włączając blachę białą matową, cynkiem, aluminium, chromem, tlenkiem chromu, tworzywami sztucznymi, platyną, malowanych lub lakierowanych i ocynowanych i zadrukowanych)
-
Kod CN: 2815 30 00 - Nadtlenki sodu lub potasu
-
Kod CN: 9404 30 00 - Śpiwory, nawet ogrzewane elektrycznie
-
Kod CN: 3824 - Gotowe spoiwa do form odlewniczych lub rdzeni; produkty chemiczne i preparaty przemysłu chemicznego lub przemysłów pokrewnych, włączając te, składające się z mieszanin produktów naturalnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1502 90 90 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi, łoju, oleju i oleostearyny)