0301 91 10 Pstrąg "Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster", żywy
Kod CN 0301 91 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.14.0 - Pozostałe ryby żywe, hodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.23.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 22 94 - Wina nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l,z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 7222 20 21 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy >= 25 mm, ale < 80 mm, zawierające >= 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 8408 90 21 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), do trakcji szynowej
-
Kod CN: 4418 20 80 - Drzwi i ich futryny oraz progi, drewna (z wył. z drewna tropikalnego: akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti, i z drewna drzew iglastych)
-
Kod CN: 5402 49 00 - Nitka pojedyncza syntetyczna, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, nieskręcana lub o skręcie <= 50 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy teksturowanej, elastomerowej, przędzy z polipropylenu, poliestru, nylonu lub pozostałych poliamidów)
-
Kod CN: 0306 93 - Kraby, nawet w skorupach, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 2923 30 00 - Perfluorooktanosulfonian tetraetyloamonium
-
Kod CN: 1701 99 10 - Cukier biały, o zawartości sacharozy w stanie suchym >= 99,5% masy (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
-
Kod CN: 0812 10 00 - Wiśnie i czereśnie, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 7306 61 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, spawane, zgrzewane, o kwadratowym lub prostokątnym przekroju poprzecznym, z żeliwa lub ze stali