0302 Ryby świeże lub schłodzone, z wyłączeniem filetów rybnych oraz pozostałego mięsa rybiego, objętych pozycją 0304
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3302 10 10 - Preparaty zawierające czynniki zapachowe charakterystyczne dla napojów, o rzeczywistym stężeniu objętościowym alkoholu > 0,5% obj., w rodzaju stosowanych do produkcji napojów
-
Kod CN: 1007 10 10 - Hybrydy nasion sorgo
-
Kod CN: 0402 91 - Mleko i śmietana, zagęszczone ale niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 4302 19 99 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, całe, niepołączone (z wył. norek, królików, zajęcy, bobrów, piżmaków, lisów, fok, owiec i jagniąt)
-
Kod CN: 4811 10 00 - Papier i tektura smołowane, bituminizowane lub asfaltowane, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze
-
Kod CN: 2008 40 71 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 8104 90 00 - Artykuły z magnezu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8403 - Kotły centralnego ogrzewania, nieelektryczne, ich części (z wył. kotłów wytwarzających parę wodną i kotłów wodnych wysokotemperaturowych objętych pozycją 8402)
-
Kod CN: 8476 81 00 - Automaty do sprzedaży towarów, zawierające urządzenia podgrzewające lub schładzające (z wył. automatów do sprzedaży napojów)
-
Kod CN: 0307 43 21 - Mątwa mniejsza "Sepiola rondeleti", zamrożona, nawet w skorupie