0302 19 00 Łososiowate (z wył. pstrąga i troci [Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster], łososia pacyficznego [Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus], łososia atlantyckiego "Salmo salar" i głowacicy "Hucho hucho"), świeże lub schłodzone
Kod CN 0302 19 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.14.0 - Pozostałe ryby żywe, hodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.23.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8504 90 19 - Części transformatorów i wzbudników, gdzie indziej niesklasyfikowane, z wył. rdzeni ferrytowych
-
Kod CN: 6110 11 10 - Bluzy i pulowery, zawierające >= 50% masy wełny i o masie >= 600 g/na sztukę, dziane
-
Kod CN: 6102 30 90 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z włókien chemicznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 1006 30 21 - Ryż okrągłoziarnisty, półbielony, parzony
-
Kod CN: 6006 31 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z włókien syntetycznych, niebielone lub bielone (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 0102 29 51 - Jałówki (bydło płci żeńskiej, które nigdy nie miało cielaka”, o masie > 300 kg, do uboju
-
Kod CN: 0207 43 00 - Wątróbki otłuszczone z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: DZIAŁ 15 - TŁUSZCZE I OLEJE POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO ORAZ PRODUKTY ICH ROZKŁADU; GOTOWE TŁUSZCZE JADALNE; WOSKI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO
-
Kod CN: 2204 22 22 - Wina białe produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 2505 90 00 - Piaski naturalne wszystkich rodzajów, nawet barwione (z wył. piasków krzemionkowych i piasków kwarcowych, piasków złoto- i platynonośnych, piasków: cyrkonu, ilmenitu, monacytu, piasków bitumicznych