0302 33 10 Latający lub paskowany bonito, świeży lub schłodzony, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
Kod CN 0302 33 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6109 - T-shirts, koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, dziane
-
Kod CN: 8451 30 00 - Prasowarki i prasy parowe, włącznie z prasami do zgrzewania (z wył. kalandera)
-
Kod CN: 8481 90 00 - Części zaworów do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych wyrobów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1101 00 90 - Mąka z meslin
-
Kod CN: 4418 73 - Połączone płyty podłogowe z bambusa lub co najmniej z górną warstwą (warstwą ścieralną) z bambusa
-
Kod CN: 0712 33 00 - Trzęsaki "Tremella spp.", suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 4802 56 80 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku <= 435 mm i o drugim boku <= 297 mm, po rozłożeniu, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, lub w którym <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, o gramaturze >= 40 g/m², ale < = 150 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. o długości jednego boku 297 mm i drugiego boku 210 mm po rozłożeniu (format A4))
-
Kod CN: 3706 90 99 - Pozytywy filmu kinematograficznego, naświetlone i wywołane, nawet z wprowadzoną ścieżką dźwiękową, o szerokości >= 10 mm ale < 35 mm (z wył. pozytywów pośrednich i kronik filmowych, i zawierających jedynie ścieżkę dźwiękową)
-
Kod CN: 0306 91 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z tymi w skorupie, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 1105 20 00 - Płatki i granulki, ziemniaczane