0302 59 Ryby z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorsza, łupacza, czarniaka, morszczuka i widłaka, mintaja, błękitka), świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3303 00 90 - Wody toaletowe (z wył. płynów po goleniu, dezodorantów osobistych i płynów do włosów)
-
Kod CN: 2826 12 00 - Fluorki glinu
-
Kod CN: 8441 10 70 - Krajarki do wytwarzania masy papierniczej, papieru lub tektury (z wył. maszyn introligatorskich objętych pozycją 8440, maszyn kombinowanych do nawijania i cięcia wzdłużnego, pozostałych krajarek wzdłużno-poprzecznych i krajarek gilotynowych)
-
Kod CN: 8708 70 91 - Piasty kół w kształcie gwiazdy, zakładane na osie kół, jako odlewy jednoczęściowe, z żeliwa lub stali, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 70 10)
-
Kod CN: 2939 49 00 - Efedryny i ich sole (z wył. efedryny, pseudoefedryny (INN) , katyny (INN), norefedryny, i ich soli)
-
Kod CN: 7615 - Stołowe, kuchenne lub pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i ich części, z aluminium; zmywaki i tampony do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i temu podobne, z aluminium; wyroby sanitarne i ich części, z aluminium (z wył. Puszek, skrzynek i podobnych pojemników objętych pozycją 7612, artykułów o naturze narzędzia, łyżek, chochli, widelców i pozostałych artykułów objętych pozycją od 8211 do 8215, artykułów ozdobnych i wyposażenia)
-
Kod CN: 2005 99 80 - Warzywa, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem, warzyw homogenizowanych z podpozycji 2005 10, oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, grochu [Pisum sativum], fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.], szparagów, oliwek, kukurydzy [Zea Mays var. Saccharata], pędów bambusa, pikantnych owoców z rodzaju Capsicum, kaparów, karczochów, mieszanek warzyw i kapusty kwaszonej)
-
Kod CN: 0304 88 90 - Filety z rajowatych (Rajidae), zamrożone
-
Kod CN: 8201 40 00 - Siekiery, topory i podobne narzędzia do rąbania, z częścią roboczą z metalu nieszlachetnego (z wył. toporków do lodu)
-
Kod CN: 8207 60 90 - Narzędzia do przeciągania, do obróbki materiałów innych niż metal, wymienne, z częścią roboczą z materiału innego niż diamenty lub z diamentów spiekanych