0302 81 15 Koleń (Squalus acanthias) i rekinki (Scyliorhinus spp.) , świeże lub schłodzone
Kod CN 0302 81 15 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4411 93 - Płyta pilśniowa, z drewna lub pozostałych zdrewniałych materiałów, nawet związana za pomocą żywic lub innych substancji organicznych, o gęstości > 0,5 g do 0,8 g/cm³ (z wył. płyty pilśniowej średniej gęstości "MDF", płyt wiórowych nawet połączonych z jedną lub wieloma płytami pilśniowymi, drewna warstwowego z warstwą sklejki, komórkowych paneli z drewna mieszanych z zewnętrzną warstwą z płyty pilśniowej, tektury; składników mebli identyfikowanych jako takie)
-
Kod CN: 0207 60 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 8417 20 90 - Piece piekarnicze, włączając piece do wyrobów cukierniczych, nieelektryczne (z wył. pieców tunelowych)
-
Kod CN: 9403 10 93 - Szafki kartotekowe i pozostałe szafki z szufladami, w rodzaju stosowanych w biurze, o wysokości > 80 cm
-
Kod CN: 8607 11 00 - Wózki zwrotne napędzane i jednoosiowe wózki Bissela, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego
-
Kod CN: 2843 10 90 - Koloidy metali szlachetnych (z wył. srebra)
-
Kod CN: 8472 90 10 - Maszyny do sortowania, liczenia lub pakowania monet
-
Kod CN: 6104 44 00 - Suknie z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. halek)
-
Kod CN: 8473 50 - Części i akcesoria w równym stopniu odpowiednie do stosowania z maszynami i urządzeniami objętymi dwiema lub więcej pozycjami od 8470 do 8472, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 80 31 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)