0303 53 Sardynki (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardynele (Sardinella spp.), brisling lub szprot (Sprattus sprattus), zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4004 00 00 - Odpady, ścinki i braki z gumy (innej niż ebonit) oraz proszki i granulaty z nich otrzymane
-
Kod CN: 8504 10 - Stateczniki lamp wyładowczych, w tym lamp wyładowczych rurowych
-
Kod CN: 8536 69 30 - Wtyki i gniazda wtykowe, do napięć <= 1 000 V, do obwodów drukowanych
-
Kod CN: 2921 19 50 - Dietyloamina i jej sole
-
Kod CN: 0207 54 10 - Kawałki bez kości z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2003 10 - Grzyby z rodzaju Agaricus, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0307 49 80 - Mątwy i kałamarnice, .", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Illex spp., Todarodes sagittatus")
-
Kod CN: 3904 50 90 - Polimery chlorku winylidenu, w formach podstawowych (z wył. kopolimeru chlorku winylidenu z akrylonitrylem, w postaci spienionych kulek o średnicy >= 4 mikrometrów, ale <= 20 mikrometrów)
-
Kod CN: 2510 20 00 - Naturalne fosforany wapnia, naturalne fosforany glinu-wapnia i naturalna kreda fosforanowa, mielone
-
Kod CN: 1702 90 - Cukier w postaci stałej, włącznie z cukrem inwertowanym i chemicznie czystą maltozą oraz mieszankami cukru i syropów cukrowych, zawierającymi w stanie suchym 50 % masy fruktozy, niearomatyzowane ani niebarwione, sztuczny miód, nawet wymieszany z miodem naturalnym i karmelem (z wył. cukru trzcinowego lub buraczanego, chemicznie czystej sacharozy, laktozy, cukru klonowego, glukozy, fruktozy, i ich syropów)