0303 53 10 Sardynki z gatunku Sardina pilchardus, zamrożone
Kod CN 0303 53 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9506 62 00 - Piłki nadmuchiwane
-
Kod CN: 7208 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone
-
Kod CN: 1605 69 00 - Bezkręgowce wodne, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, skorupiaków, mięczaków, ogórków morskich, jeżowców i meduz)
-
Kod CN: 7318 23 00 - Nity, z żeliwa lub ze stali (z wył. nitów rurkowych i rozdwojonych, do zastosowań specjalnych)
-
Kod CN: 0802 90 - Orzechy, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane (z wył. orzechów kokosowych, orzechów brazylijskich, orzechów włoskich, orzechów nerkowca, migdałów, orzechów leszczyny, kasztanów, pistacji, orzechów makadamia, orzechów kola i orzechów areka)
-
Kod CN: 8541 90 00 - Części diod, tranzystorów i podobnych elementów półprzewodnikowych, światłoczułych elementów półprzewodnikowych, diod świecących i oprawionych kryształów piezoelektrycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0302 35 19 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki (Thunnus thynnus), świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 0306 16 91 - Krewetki wód zimnych z gatunku Crangon crangon, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 3502 90 90 - Albuminiany i pozostałe pochodne albumin
-
Kod CN: 0207 55 - Kawałki i podroby jadalne z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone