0303 89 Ryby zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0207 27 80 - Kawałki z kośćmi z indyka (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
-
Kod CN: 3304 - Preparaty kosmetyczne lub upiększające oraz preparaty do pielęgnacji skóry (inne niż leki), włącznie z preparatami przeciwsłonecznymi lub do opalania; do manicure lub pedicure
-
Kod CN: 1005 10 15 - Hybrydy zwykłe nasion kukurydzy
-
Kod CN: 4905 99 00 - Mapy i mapy hydrograficzne lub podobne mapy wszelkich rodzajów, włączając atlasy, mapy ścienne, plany topograficzne, drukowane (z wył. w postaci książek i wypukłych map, planów i globusów)
-
Kod CN: 8467 - Narzędzia ręczne, pneumatyczne, hydrauliczne lub zawierające silnik elektryczny lub nieelektryczny, ich części
-
Kod CN: 8529 90 41 - Obudowy, z drewna, do aparatury nadawczej i odbiorczej do radiofonii lub telewizji, kamer telewizyjnych, aparatów cyfrowych, kamer wideo i pozostałych rejestratorów obrazu, radarów, odbiorników radionawigacyjnych oraz aparatów do zdalnego sterowania drogą radiową, monitorów i projektorów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7318 15 20 - Wkręty i śruby, nawet z nakrętkami lub podkładkami, z żeliwa lub ze stali, do mocowania kolejowych, torowych materiałów konstrukcyjnych (z wył. wkrętów do podkładów)
-
Kod CN: 2402 20 10 - Papierosy zawierające tytoń i goździki
-
Kod CN: 7314 39 00 - Krata, siatka i ogrodzenia, spawane na przecięciach, z drutu stalowego (z wył. o maksymalnym wymiarze przekroju poprzecznego >= 3 mm , i o wielkości oczek >= 100 cm², i wyrobów powleczonych lub pokrytych cynkiem)
-
Kod CN: 0207 11 90 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kurczaki 65 %”, świeże lub schłodzone, i pozostałe formy ptactwa świeżego lub schłodzonego, nieciętego na kawałki, (z wył. kurczaków 83% i 70%)