0304 31 00 Filety z tilapii (Oreochromis spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN 0304 31 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8501 52 30 - Silniki prądu przemiennego, wielofazowe, o mocy wyjściowej > 7,5 kW, ale <= 37 kW
-
Kod CN: 5005 00 - Nitka wyczeskowa z odpadów jedwabiu (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 6211 43 42 - Części dolne dresów z podszewką, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych i części dolnych dresów pokrytych z zewnątrz tym samym pojedynczym materiałem włókienniczym)
-
Kod CN: 2801 30 - Fluor; brom
-
Kod CN: 7005 29 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej lub polerowanej, w arkuszach, ale nieobrobione inaczej (z wył. szkła zbrojonego lub szkła barwionego w całej masie, nieprzezroczystego, powleczonego lub jedynie szlifowanego powierzchniowo, lub szkła z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 0210 92 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni); manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren); fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
-
Kod CN: 1702 50 00 - Fruktoza chemicznie czysta, w postaci stałej
-
Kod CN: 1515 90 99 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, stałe, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub ciekłe, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i olejów i tłuszczów surowych)
-
Kod CN: 9613 90 00 - Części zapalniczek, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0105 94 00 - Ptactwo żywe z gatunku Gallus domesticus, o masie > 185 g