0304 32 00 Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN 0304 32 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8411 81 00 - Turbiny gazowe o mocy <= 5000 kW (z wył. silników turboodrzutowych i turbośmigłowych)
-
Kod CN: 2902 44 00 - Mieszaniny izomerów ksylenu
-
Kod CN: 8481 80 61 - Zasuwy z żeliwa do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych (z wył. kranów, kurków i zaworów do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien łazienkowych i podobnych urządzeń oraz z wył. zaworów do grzejników centralnego ogrzewania)
-
Kod CN: 0303 39 30 - Ryby z rodzaju Rhombosolea, zamrożone
-
Kod CN: 2817 00 00 - Tlenek cynku; nadtlenek cynku
-
Kod CN: 0813 40 - Brzoskwinie, gruszki, papaje, tamaryndy i pozostałe jadalne owoce, suszone (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, owoców cytrusowych, winogron, moreli, śliwek i jabłek, niezmieszanych)
-
Kod CN: 0204 42 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, zamrożone
-
Kod CN: 2706 00 00 - Smoła destylowana z węgla, z węgla brunatnego [lignitu] lub z torfu oraz pozostałe smoły mineralne, nawet odwodnione lub częściowo destylowane, włącznie ze smołami odzyskanymi
-
Kod CN: 2204 22 97 - Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 8540 81 00 - Lampy odbiorcze lub wzmacniające (z wył. lamp mikrofalowych, lamp fotokatodowych i lamp elektronopromieniowych)