0304 42 10 Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy, świeże lub schłodzone
Kod CN 0304 42 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8105 30 00 - Odpady i złom kobaltu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających kobalt)
-
Kod CN: 0210 11 - Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0307 42 20 - Kałamarnice "Loligo spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2701 12 90 - Węgiel bitumiczny, nawet sproszkowany, ale nieaglomerowany (z wył. koksowego)
-
Kod CN: 5205 44 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien czesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 125 decyteksa, ale < 192,31 decyteksa "o numerze metrycznym > 52, ale <= 80, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2907 19 90 - Monofenole (z wył. fenolu (hydroksybenzenu) i jego soli, krezoli i ich soli, oktylofenolu, nonylofenolu i ich izomerów i ich soli, ksylenoli i ich soli, i naftoli i ich soli)
-
Kod CN: 3305 90 00 - Preparaty do włosów (z wył. szamponów, preparatów do trwałej ondulacji lub prostowania włosów i lakierów do włosów )
-
Kod CN: 2303 10 90 - Pozostałości z produkcji skrobi i podobne pozostałości, włącznie ze stężonymi płynami z rozmiękczania (z wył. skrobi z kukurydzy)
-
Kod CN: 4810 99 80 - Papier i tektura, powleczone jednostronnie lub obustronnie substancjami nieorganicznymi, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze (z wył. bielonego papieru i tektury, powleczonych kaolinem, papieru i tektury, papieru i tektury, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych, papieru i tektury siarczanowych, papieru i tektury wielowarstwowych, i bez innych powłok)
-
Kod CN: 2205 10 90 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi, w pojemnikach o objętości <= 2 litry, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 18% obj.