0304 46 00 Filety z antara (Dissostichus spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN 0304 46 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0303 57 00 - Włócznik (Xiphias gladius), zamrożone
-
Kod CN: 6104 51 00 - Spódnice i spódnico-spodnie, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. halek)
-
Kod CN: 2201 10 - Wody mineralne i wody gazowane, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego
-
Kod CN: 0802 90 85 - Orzechy, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane (z wył. orzechów kokosowych, orzechów brazylijskich, orzechów włoskich, orzechów nerkowca, migdałów, orzechów leszczyny, kasztanów "Castania spp.", pistacji, orzechów areca (lub betel), cola i pecan, orzechów sosny i orzechów makadamia)
-
Kod CN: 2912 60 00 - Paraformaldehyd
-
Kod CN: 2008 80 70 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 6101 90 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z materiałów włókienniczych, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. z bawełny lub włókien chemicznych, garniturów, kompletów, marynarek, spodni oraz spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 8461 90 00 - Obrabiarki do strugania wzdłużnego i pozostałe obrabiarki działające przez skrawanie metali lub cermetali, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7208 53 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 3 mm, ale < 4,75 mm, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 2008 70 19 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg