0304 47 30 Filety z żarłacza błękitny (Prionace glauca), świeże lub schłodzone
Kod CN 0304 47 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2921 42 00 - Pochodne aniliny i ich sole
-
Kod CN: 5902 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z nylonu lub pozostałych poliamidów, poliestrów lub włókien wiskozowych, nawet oblane lub impregnowane gumą lub tworzywem sztucznym
-
Kod CN: 7010 90 61 - Balony, kolby, słoje, dzbany, fiolki i pozostałe pojemniki, ze szkła, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej >= 0,25 l, ale < 2,5 l (z wył. butli)
-
Kod CN: 4002 11 00 - Kauczuk butadienowo-styrenowy (SBR), lateks; karboksylowany kauczuk butadienowo-styrenowy (XSBR), lateks
-
Kod CN: 3707 90 20 - Wywoływacze i utrwalacze w postaci preparatów chemicznych do stosowania w fotografice, w tym produkty niezmieszane, w odmierzonych porcjach lub pakowane do sprzedaży detalicznej, gotowe do użycia
-
Kod CN: 2918 18 00 - Chlorobenzylat (ISO)
-
Kod CN: 3904 69 80 - Fluoropolimery chlorku winylu lub innych fluorowcowanych alkenów, w formach podstawowych (z wył. elastomeru fluorowego FKM, poli(tetrafluoroetylenu) i poli(fluorku winylu), w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych formach masowych)
-
Kod CN: 0307 43 21 - Mątwa mniejsza "Sepiola rondeleti", zamrożona, nawet w skorupie
-
Kod CN: 2908 99 00 - Fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne fenoli lub fenoloalkoholi (z wył. pochodnych zawierających tylko podstawniki fluorowcowe oraz ich sole, dinosebu (ISO) i jego soli, i 4,6-Dinitro-o-krezolu (DNOC (ISO)) i jego soli)
-
Kod CN: 0303 84 10 - Ryby z gatunku Dicentrarchus labrax, zamrożone