0304 59 90 Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. słodkowodnych, płatów śledziowych, filetów, z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
Kod CN 0304 59 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2002 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 3005 - Wata, gaza, bandaże i podobne artykuły, np. opatrunki, plastry przylepne, kataplazmy, impregnowane lub pokryte substancjami farmaceutycznymi lub pakowane do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, do celów medycznych, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych
-
Kod CN: 8461 40 90 - Obrabiarki do obróbki wykańczającej uzębień, do obróbki metali lub cermetali (z wył. maszyn, z możliwością ustawiania położenia wzdłuż dowolnej osi z dokładnością do 0,01 mm lub wyższą)
-
Kod CN: 1206 00 - Nasiona słonecznika, nawet łamane
-
Kod CN: 6005 90 10 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 8467 11 90 - Narzędzia ręczne, pneumatyczne, obrotowe, włączając kombinowane obrotowo-udarowe (inne niż do obróbki metalu)
-
Kod CN: 6804 21 00 - Kamienie młyńskie, kamienie szlifierskie, ściernice i podobne, bez opraw, do ostrzenia, polerowania, obciągania lub cięcia, ze spiekanych diamentów syntetycznych lub naturalnych (z wył. ręcznych kamieni do ostrzenia lub polerowania i ściernic w szczególności do stomatologicznych urządzeń borujących)
-
Kod CN: 2906 13 - Sterole i inozyty
-
Kod CN: 0706 - Marchew, rzepa, buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0210 99 85 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. z bydła, świń, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów i wątróbek drobiowych)