0304 93 90 Mięso (nawet rozdrobnione), z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN 0304 93 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8477 20 00 - Wytłaczarki do obróbki gumy lub tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 9011 10 00 - Mikroskopy optyczne stereoskopowe
-
Kod CN: 6307 90 91 - Artykuły gotowe, włącznie z wykrojami odzieży, z filcu, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 9028 - Gazomierze, liczniki do cieczy lub energii elektrycznej, do pomiaru zużycia lub produkcji, włącznie z licznikami wzorcowymi do nich
-
Kod CN: 1513 21 30 - Olej z ziaren palmowych lub olej babassu, surowy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 2009 21 00 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0207 14 99 - Podroby jadalne (z wył. wątróbek) ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN: 0105 13 00 - Kaczki domowe, żywe, o masie <= 185 g
-
Kod CN: 2204 29 90 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG (inne niż Madeira, Sherry, Samos, Muscat de Lemnos i Setubal muscatel)
-
Kod CN: 1517 90 99 - Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów , zawierające <= 10% masy tłuszczów mleka (z wył. olejów roślinnych, ciekłych, zmieszanych, jadalnych mieszanin lub preparatów zapobiegających przyleganiu do formy, i margaryny w postaci stałej), jadalne