0304 95 50 Mięso (nawet rozdrobnione), z morszczuka z rodzaju Merluccius (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN 0304 95 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0713 40 00 - Soczewica, suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
-
Kod CN: 8440 - Maszyny introligatorskie, włączając niciarki (z wył. urządzeń objętych pozycją 8441, pras uniwersalnych, maszyn drukarskich objętych pozycją 8443 i maszyn pomocniczych przy drukowaniu); ich części
-
Kod CN: 8431 10 00 - Części wielokrążków i wciągników (innych niż wyciągi pochyłe), wciągarek, przyciągarek i podnośników, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8501 34 00 - Silniki prądu stałego i prądnice prądu stałego, o mocy wyjściowej > 375 kW
-
Kod CN: 4703 11 00 - Masa celulozowa z drewna drzew iglastych, sodowa lub siarczanowa, niebielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
-
Kod CN: 5408 34 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej głównie, ale < 85% masy włókna ciągłego sztucznego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, zadrukowane (z wył. wykonanych z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie z włókien wiskozowych)
-
Kod CN: 8523 51 - Półprzewodnikowe urządzenia pamięci trwałej do rejestracji danych ze źródła zewnętrznego [karta pamięci fleszowej lub elektroniczne karty błyskowe pamięci] (z wył. produktów objętych działem 37)
-
Kod CN: 4818 10 90 - Papier toaletowy w rolkach o szerokości <= 36 cm, o gramaturze warstwy > 25 g/m2
-
Kod CN: 0305 32 90 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorsza oraz ryby z gatunku Boreogadus saida)
-
Kod CN: 2909 - Etery, eteroalkohole, eterofenole, eteroalkoholofenole, nadtlenki alkoholowe, nadtlenki eterowe, nadtlenki ketonowe (nawet niezdefiniowane chemicznie) oraz ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne