0304 96 10 Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
Kod CN 0304 96 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2303 10 - Pozostałości z produkcji skrobi i podobne pozostałości
-
Kod CN: 7225 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno
-
Kod CN: 4107 11 - Skóra wyprawiona z pełnym licem, włączając skórę pergaminowaną, niedwojona, bydlęca (włączając bawolą) lub zwierząt jednokopytnych, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 0302 79 00 - Okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7318 15 88 - Wkręty z łbem sześciokątnym, nawet z nakrętkami lub podkładkami, z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna, o wytrzymałości na rozciąganie => 800 MPa, z główką (z wył. z gniazdem sześciokątnym, wkrętów do drewna i wkrętów samogwintujących i wkrętów i śrub do mocowania kolejowych, torowych materiałów konstrukcyjnych)
-
Kod CN: 9606 10 00 - Zatrzaski, zatrzaski guzikowe i ich części
-
Kod CN: 0406 30 90 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, o zawartości tłuszczu > 36% masy (z wył. mieszaniny sera przetworzonego otrzymanej z serów Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać ser Glarus, znany jako Schabziger, pakowanej do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy)
-
Kod CN: 2204 22 27 - Wina produkowane w Languedoc-Roussillon, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 8213 00 00 - Nożyczki, nożyce krawieckie i podobne nożyce oraz ostrza do nich z metalu nieszlachetnego (z wył. nożyc do żywopłotów, nożyc ogrodniczych dwuręcznych i podobnych dwuręcznych nożyc, sekatorów i podobnych jednoręcznych nożyc ogrodniczych i nożyc kowalskich do kopyt)
-
Kod CN: 2906 21 00 - Alkohol benzylowy