0304 96 90 Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , zamrożone (z wył. z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
Kod CN 0304 96 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8401 - Reaktory jądrowe; sekcje paliwowe (kasety), nienapromieniowane, do reaktorów jądrowych; maszyny i aparatura do rozdzielania izotopów, ich części
-
Kod CN: 8423 82 20 - Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności > 30 kg, ale <= 5 000 kg, wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas (z wył. urządzeń do ważenia pojazdów silnikowych, wag osobowych, wag do ciągłego ważenia towarów na przenośnikach, wag do porównywania ważonej masy z zadaną wartością stałą oraz wag służących do podawania ustalonej masy materiału do worka lub innego pojemnika, włączając wagi zbiornikowe)
-
Kod CN: 3824 71 00 - Mieszaniny zawierające związki węgla z chlorem i fluorem (CFC), nawet zawierające chlorofluorowęglowodory (HCFC), perfluorowcowane węglowodory (PFC) lub fluorowęglowodory (HFC)
-
Kod CN: 2909 19 10 - Eter etylo-tert-butylowy (ETBE)
-
Kod CN: 2812 12 00 - Tlenochlorek fosforu
-
Kod CN: 5911 90 - Wyroby i artykuły z materiałów włókienniczych, do zastosowań technicznych, wymienione w uwadze 7 do działu 59, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2711 13 97 - Butany o czystości <= 90%, skroplone (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych)
-
Kod CN: 1205 10 10 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g, do siewu
-
Kod CN: 7321 19 00 - Urządzenia do gotowania i podgrzewacze płytowe, stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na paliwo stałe lub inne nieelektryczne źródło energii (z wył. Na paliwo ciekłe lub gazowe i dużych urządzeń do gotowania)
-
Kod CN: 2208 60 99 - Wódka o objętościowej mocy alkoholu > 45,4% obj., w pojemnikach o objętości > 2 litry