0304 99 Mięso z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. z włócznika, antara i filetów), zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8419 89 98 - Maszyny, instalacje przemysłowe lub laboratoryjne, nawet ogrzewane elektrycznie, do obróbki materiałów w procesach wymagających zmiany temperatury, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2836 99 90 - Peroksowęglany (nad(tleno)węglany)
-
Kod CN: 2007 99 39 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. z malin, truskawek i poziomek, wiśni i czereśni, owoców cytrusowych, przecieru i pasty z kasztanów, przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10, przecieru i pasty ze śliwek, w opakowaniach o zawartości netto > 100 kg, do przetwórstwa przemysłowego)
-
Kod CN: 3924 - Naczynia stołowe, kuchenne, pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i artykuły higieniczne lub toaletowe, z tworzyw sztucznych (z wył. wanien, pryszniców, zlewów, umywalek, bidetów, misek klozetowych, sedesów i pokryw, spłuczek ustępowych i podobnych artykułów sanitarnych)
-
Kod CN: 8413 19 00 - Pompy do cieczy, wyposażone lub przystosowane konstrukcyjnie do wyposażenia w urządzenie pomiarowe (z wył. pomp dozujących paliwo lub środki smarne, w rodzaju stosowanych w stacjach paliwowych lub w stacjach obsługi pojazdów)
-
Kod CN: 5007 20 59 - Tkaniny gęste, zawierające >= 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu, barwione (z wył. krepy, i pongee, habutai, honan, szantung, kora i podobnych dalekowschodnich tkanin, wyprodukowanych całkowicie z jedwabiu)
-
Kod CN: 6005 38 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien syntetycznych, z przędz o różnych barwach (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 2206 00 51 - Cydr i perry, niemusujące, w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 0306 95 90 - Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodziny Pandalidae i z rodzaju Crangon)
-
Kod CN: 0505 10 10 - Pióra surowe, w rodzaju stosowanych do wypychania i puch, nawet odkurzone, zdezynfekowane lub wstępnie oczyszczone