0304 99 10 Surimi, gdzie indziej niesklasyfikowan, zamrożone
Kod CN 0304 99 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3506 91 90 - Spoiwa na bazie polimerów objętych pozycjami od 3901 do 3913 lub na bazie kauczuku (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowania <= 1 kg masy netto i stosowanych głównie do produkcji płaskich wyświetlaczy panelowych lub paneli ekranów dotykowych)
-
Kod CN: 2918 14 00 - Kwas cytrynowy
-
Kod CN: 1602 42 90 - Łopatki i ich kawałki, ze świń, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ze świń domowych)
-
Kod CN: 0807 - Melony (włącznie z arbuzami) i papaje, świeże
-
Kod CN: 1006 20 94 - Ryż łuskany (brązowy), średnioziarnisty (z wył. parzonego)
-
Kod CN: 8716 40 00 - Przyczepy i naczepy, nieprzeznaczone do jazdy po szynach (z wył. do transportu towarów oraz kempingowych mieszkalnych lub turystycznych)
-
Kod CN: 5701 90 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z materiałów włókienniczych, węzełkowe, nawet gotowe (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej)
-
Kod CN: 8438 60 00 - Urządzenia do przemysłowego przyrządzania owoców, orzechów lub warzyw (z wył. urządzeń do gotowania i pozostałych urządzeń grzewczych oraz chłodzących lub mrożących, i urządzeń do sortowania lub klasyfikowania owoców i warzyw)
-
Kod CN: 2204 29 90 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG (inne niż Madeira, Sherry, Samos, Muscat de Lemnos i Setubal muscatel)
-
Kod CN: 0302 92 00 - Płetwy rekina, świeże lub schłodzone