0304 99 29 Mięso (nawet rozdrobnione), z karmazyna "Sebastes spp." (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN 0304 99 29 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3003 - Leki złożone z dwóch lub więcej składników, które zmieszano do celów terapeutycznych lub profilaktycznych, ale niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej (z wył. produktów objętych pozycją 3002, 3005 lub 3006)
-
Kod CN: 1701 99 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej (z wył. cukru trzcinowego i buraczanego zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, i cukru surowego)
-
Kod CN: 2204 22 22 - Wina białe produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 0209 10 11 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony lub w solance
-
Kod CN: 9403 70 00 - Meble z tworzyw sztucznych (z wył. mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych i do siedzenia)
-
Kod CN: 8479 10 00 - Maszyny do wykonywania robót publicznych, budowlanych lub podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3801 10 00 - Grafit sztuczny (z wył. grafitu retortowego, węgla retortowego i wyrobów ze sztucznego grafitu, włącznie z materiałami ogniotrwałymi bazującymi na sztucznym graficie)
-
Kod CN: 4301 - Skóry futerkowe surowe, włącznie z łbami, ogonami, łapami i pozostałymi częściami lub kawałkami nadającymi się do wykorzystania w kuśnierstwie (z wył. surowych skór i skórek objętych pozycją 4101, 4102 lub 4103)
-
Kod CN: 8444 00 - Maszyny do wytłaczania, rozciągania, teksturowania lub cięcia materiałów włókienniczych chemicznych
-
Kod CN: 0805 - Owoce cytrusowe, świeże lub suszone