0305 51 10 Dorsz "Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus", suszony, inny niż jadalne odpadki rybne, niesolony, niewędzony (z wył. filetów)
Kod CN 0305 51 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.23.0 - Ryby suszone, solone lub w solance
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2009 - Soki owocowe (włączając moszcz gronowy) i soki warzywne niesfermentowane i niezawierające dodatku alkoholu, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej
-
Kod CN: 3403 11 00 - Preparaty do natłuszczania materiałów włókienniczych, skóry wyprawionej, skór futerkowych lub pozostałych materiałów, zawierające oleje ropy naftowej lub oleje otrzymane z minerałów bitumicznych (z wył. preparatów zawierających, jako składnik zasadniczy >= 70% masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymanych z minerałów bitumicznych)
-
Kod CN: 0308 12 00 - Ogórki morskie (Stichopus japonicus, Holothurioidea), zamrożone
-
Kod CN: 2101 12 98 - Przetwory na bazie kawy
-
Kod CN: 7203 - Wyroby zawierające żelazo otrzymywane przez bezpośrednie odtlenianie rudy żelaza i pozostałych gąbczastych wyrobów zawierających żelazo, w bryłach, granulkach lub w podobnych postaciach; żelazo o minimalnej czystości 99,94 % masy, w bryłach, granulkach lub w podobnych postaciach
-
Kod CN: 3824 99 - Produkty chemiczne i preparaty przemysłu chemicznego lub przemysłów pokrewnych, włączając te, składające się z mieszanin produktów naturalnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0304 95 29 - Mięso (nawet rozdrobnione), z dorsza (Gadus ogac) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida (z wył. Filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 8418 21 91 - Chłodziarki domowe, sprężarkowe, o pojemności <= 250 litrów (z wył. wyposażonych w blat i do wbudowania)
-
Kod CN: 8468 10 00 - Palniki ręczne na gaz, do lutowania miękkiego i twardego, spawania lub zgrzewania
-
Kod CN: 4106 92 00 - Skóry i skórki z antylop, jeleni, łosi, słoni i pozostałych zwierząt, włącznie z zwierzętami morskimi, bez wełny lub odwłosione, i skóry zwierząt bez sierści, w stanie suchym „crust”, garbowane, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i bydlęcych lub ze zwierząt jednokopytnych, z owiec i jagniąt, kóz i koźląt, świń, gadów i tylko wstępnie garbowanych)