0307 11 90 Ostrygi, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone (z wył. ostryg płaskich "Ostrea spp.", żywych i o masie (włącznie z muszlą) <= 40 g każda)
Kod CN 0307 11 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.41.0 - Ostrygi żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.43.0 - Ostrygi żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1702 90 80 - Syrop inulinowy, bezpośrednio otrzymany przez hydrolizę inuliny lub oligofruktoz, zawierający w stanie suchym >= 10%, ale <= 50%, fruktozy w czystej postaci lub w postaci sacharozy
-
Kod CN: 7020 00 08 - Wkłady szklane do termosów lub innych naczyń próżniowych, wykończone
-
Kod CN: 5507 00 00 - Włókna odcinkowe sztuczne, zgrzeblone, czesane lub przerobione w inny sposób do przędzenia
-
Kod CN: 6006 23 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z bawełny, z przędz o różnych barwach (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 0805 21 90 - Mandarynki, włącz. z tangerynami, świeże lub suszone (z wył. klementynek i satsuma)
-
Kod CN: 7208 52 99 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 2050 mm ale >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 4,75 mm, ale <= 10 mm, bez wzorów wypukłych (z wył. walcowanych z czterech stron lub w zamkniętej komorze o szerokości <=1250 mm)
-
Kod CN: 8525 80 19 - Kamery telewizyjne (z wył. tych z trzema lub większą liczbą lamp analizujących i urządzeń zapisu obrazu na taśmę)
-
Kod CN: 9018 90 75 - Aparatura do stymulacji nerwów
-
Kod CN: 9007 - Kamery i projektory kinematograficzne, nawet zawierające aparaturę do zapisu i odtwarzania dźwięku (z wył. sprzętu wizyjnego)
-
Kod CN: 0406 90 39 - Jarlsberg (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)