0307 43 25 Mątwa "Sepiola spp.", zamrożona, nawet w skorupie (z wył. "Sepiola rondeleti")
Kod CN 0307 43 25 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.32.0 - Mięczaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8544 11 10 - Drut nawojowy do zastosowań elektrycznych, miedziany, lakierowany lub emaliowany
-
Kod CN: 8434 - Dojarki mechaniczne i urządzenia mleczarskie (z wył. urządzeń chłodzących lub grzewczych, wirówek do mleka, urządzeń mleczarskich, pras filtracyjnych i pozostałych urządzeń filtracyjnych); ich części
-
Kod CN: 2710 12 50 - Benzyna silnikowa, z zawartością ołowiu > 0,013 g/l (z wył. zawierających biodiesel, i benzyny lotniczej)
-
Kod CN: 7321 11 - Urządzenia do pieczenia, smażenia, grillowania i gotowania i podgrzewacze płytowe, stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na gaz lub na gaz i inne paliwa (z wył. dużych urządzeń do gotowania)
-
Kod CN: 2922 29 00 - Aminonaftole i inne aminofenole, ich etery i estry; ich sole (inne niż te zawierające > jeden rodzaj tlenowej grupy funkcyjnej; kwasy aminohydroksynaftalenosulfonowe i ich sole)
-
Kod CN: 7605 - Drut aluminiowy (z wył. skrętek, kabli, taśm plecionych i podobnych wyrobów objętych pozycją 7614, drutów izolowanych elektrycznie i strun do instrumentów muzycznych)
-
Kod CN: 4804 31 - Papier i tektura siarczanowe, niebielone, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze <= 150 g/m² (z wył. papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy
-
Kod CN: 7601 20 80 - Stopy aluminium, nieobrobione plastycznie (z wył. w postaci kęsisk płaskich i kęsów)
-
Kod CN: 1513 11 99 - Olej kokosowy surowy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub prezentowany inaczej (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)