0308 Bezkręgowce wodne, inne niż skorupiaki i mięczaki, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance, nawet wędzone; mąki, mączki i granulki, z bezkręgowców wodnych, innych niż skorupiaki i mięczaki, nadające się do spożycia przez ludzi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9017 - Przyrządy kreślarskie, traserskie lub obliczeniowe, (np. maszyny kreślące, pantografy, kątomierze, zestawy kreślarskie, suwaki logarytmiczne, tarcze rachunkowe); ręczne przyrządy do pomiaru długości (na przykład łaty miernicze i przymiary taśmowe, mikrometry, suwmiarki), niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 90
-
Kod CN: 4802 58 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, dowolnego rozmiaru, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, lub w którym <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, o gramaturze > 150 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8523 49 20 - Dyski do systemów odczytu laserowego, zapisane (z wył. DVD)
-
Kod CN: 2903 11 00 - Chlorometan (chlorek metylu) i chloroetan (chlorek etylu)
-
Kod CN: 7219 13 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach, o grubości >= 3 mm, ale < 4,75 mm
-
Kod CN: 4822 - Szpule, cewki, cewki przędzalnicze i podobne nośniki, z masy papierniczej, papieru lub tektury, nawet perforowane lub utwardzane
-
Kod CN: 9209 94 00 - Części i akcesoria instrumentów muzycznych, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 20 39 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 19% masy)
-
Kod CN: 0305 54 50 - Sardele "Engraulis spp.", suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 1702 30 10 - Izoglukoza, w postaci stałej, niezawierająca fruktozy lub zawierająca w stanie suchym < 20% masy fruktozy