0401 10 10 Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu <= 1 % masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN 0401 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2001 10 00 - Ogórki i korniszony, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 6103 33 00 - Marynarki z włókien syntetycznych, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 8907 - Tratwy, zbiorniki, koferdamy, przystanie, boje i znaki nawigacyjne i pozostałe konstrukcje pływające (inne niż jednostki pływające, objęte pozycją od 8901 do 8906 i konstrukcje pływające do złomowania)
-
Kod CN: 5501 40 00 - Kabel z polipropylenu, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
-
Kod CN: 5208 59 90 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 200 g/m², zadrukowane (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, i tkanin o splocie płóciennym)
-
Kod CN: 9030 31 00 - Mierniki uniwersalne do pomiaru lub kontroli napięcia, prądu, rezystancji lub mocy, bez urządzenia rejestrującego
-
Kod CN: 2909 - Etery, eteroalkohole, eterofenole, eteroalkoholofenole, nadtlenki alkoholowe, nadtlenki eterowe, nadtlenki ketonowe (nawet niezdefiniowane chemicznie) oraz ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 0102 21 10 - Jałówki (bydło płci żeńskiej, które nigdy nie miało cielaka), hodowlane czystorasowe
-
Kod CN: 3905 30 00 - Poli(alkohol winylowy), w formach podstawowych, nawet zawierający niezhydrolizowane grupy octanowe
-
Kod CN: 0306 - Skorupiaki, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; skorupiaki wędzone, nawet w skorupach, nawet gotowane przed lub w trakcie procesu wędzenia; skorupiaki, w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, nawet schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi