0401 50 39 Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 21% masy, ale <= 45 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
Kod CN 0401 50 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.12.0 - Mleko i śmietana o zawartości tłuszczu > 6 % masy, niezagęszczone i niesłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4412 34 00 - Sklejka, składająca się wyłącznie z arkuszy z drewna, o grubości warstwy <= 6 mm, co najmniej z jedną zewnętrzną warstwą z drewna drzew innych niż iglaste (z wył. bambusa, z jedną zewnętrzną warstwą z drewna tropikalnego, z drewna z następujących gatunków: brzoza, buk, dąb, eukaliptus, jesion, kasztan, kasztanowiec, klon ), lipa, olsza, orzech, orzesznik, platan, robinia, topola i osika, tulipanowiec, wiąz lub wiśnia, czereśnia, płyt z drewna utwardzonego, komórkowych płyt drewnianych, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
-
Kod CN: DZIAŁ 35 - SUBSTANCJE BIAŁKOWE; SKROBIE MODYFIKOWANE; KLEJE; ENZYMY
-
Kod CN: 8112 92 - Hafn "celticum", niob "columbium", ren, gal, ind, wanad, german, nieobrobione plastycznie, proszki i odpady i złom tych metali (z wył. popiołów i pozostałości zawierających te metale)
-
Kod CN: 1007 10 - Nasiona sorgo
-
Kod CN: 2827 35 00 - Chlorek niklu
-
Kod CN: 7320 - Sprężyny i pióra do resorów, z żeliwa lub stali (z wył. sprężyn do zegarków lub zegarów, sprężyn do parasoli i parasolek, sprężyn do amortyzatorów i drążków skrętnych objętych sekcją 17)
-
Kod CN: 8204 11 00 - Klucze maszynowe ręczne, włączając klucze dynamometryczne, z metalu nieszlachetnego, nienastawne
-
Kod CN: 1901 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, serwatki, kefiru i podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 8455 30 10 - Walce do walcarek do metali, z żeliwa
-
Kod CN: 2008 30 75 - Mandarynki (włączając tangeryny i satsuma); klementynki, wilkingi i inne podobne hybrydy cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg