0402 21 99 Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27% masy, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg
Kod CN 0402 21 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.22.0 - Mleko pełne i śmietana, w proszku
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2005 99 50 - Mieszanki warzywne przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone
-
Kod CN: 4802 54 00 - Papier i tektura niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, dowolnego rozmiaru, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym w którym <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, o gramaturze < 40 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2846 10 00 - Związki ceru
-
Kod CN: 2827 59 00 - Bromki i tlenobromki (z wył. sodu, potasu i rtęci)
-
Kod CN: 5803 00 30 - Gaza z jedwabiu lub odpadów jedwabiu (z wył. taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 0207 52 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone
-
Kod CN: 5807 - Etykietki, odznaki i podobne artykuły z materiałów włókienniczych, w sztukach, paskach lub wykrojone do kształtu lub wymiaru, niehaftowane
-
Kod CN: 2605 00 00 - Rudy i koncentraty kobaltu
-
Kod CN: 4801 00 00 - Papier gazetowy, o właściwościach określonych w uwadze 4 do działu 48 w zwojach, o szerokości > 28 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 28 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 0910 99 31 - Macierzanka piaskowa "Thymus serpyllum L." (z wył. Rozgniatanej lub mielonej)