0402 29 Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5% masy, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6204 44 00 - Suknie z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i halek)
-
Kod CN: 7222 40 90 - Kątowniki i kształtowniki, ze stali nierdzewnej, gięte na zimno lub wykończone na zimno i obrobione więcej lub nieobrobione więcej niż kute, lub kute, lub gięte na gorąco w inny sposób i obrobione więcej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8503 00 91 - Części nadające się wyłącznie lub głównie do silników elektrycznych i prądnic, zespołów prądotwórczych oraz przetwornic jednotwornikowych, gdzie indziej niesklasyfikowane, z żeliwa lub staliwa
-
Kod CN: 9032 89 00 - Przyrządy i aparatura do automatycznej regulacji lub kontroli (z wył. hydraulicznych lub pneumatycznych, manostatów, kranów, kurków, zaworów, objętych pozycją 8481)
-
Kod CN: 4407 91 90 - Drewno z dębu "Quercus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 9612 10 10 - Taśmy do maszyn do pisania i podobne taśmy, nasycone tuszem lub przygotowane inaczej do otrzymywania odbitek, nawet na szpulkach lub w kasetach, z tworzyw sztucznych (z wył. tkanych z materiałów tekstylnych)
-
Kod CN: 9405 20 40 - Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe, z tworzyw sztucznych lub z materiałów ceramicznych, w rodzaju stosowanych do lamp wyładowczych
-
Kod CN: 5212 14 90 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi lub głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 2203 00 09 - Piwo otrzymywane ze słodu, w pojemnikach o objętości <= 10 litrów (z wył. w butelkach)
-
Kod CN: 0406 90 78 - Gouda, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)